2011. november 9., szerda

DJ J esete a hurrikánnal

...avagy hogyan (ne) rontsd el, mielőtt elkezdenéd...

Jézuskának!

Ne haragudj,hogy levelemmel zavarlak bokros teendőid közben!

Emlékszel,......mikor még kisgyerek voltam,mindig írtam neked,hogy mit szeretnék a Karácsonyfa alá tőled? Eleinte "ákom-bákom"volt,mert még nem tudtam írni(Édesanyám vezette a kezem).
És láss csodát(akkor úgy tudtam,hogy létezel),maradék nélkül teljesítetted is.

Majdan,mikor már "nagykisfiú" lettem,levettem a válladról egy kis gondot,több évtizeden keresztül zsebemben a listával jártam boltról-boltra,hogy Neked besegítve boldogságot,örömet szerezzek a Szeretteimnek.

Így kicsivel ötven felett,(második gyerekkor) újból hozzád fordulok!
Kérésem Neked semmiség,nekem annál több!
Egy ÉLETRE szóló ajándékot kérn
ék Tőled,egy TÁRSAT.
Az sem lenne baj,ha nem tennéd díszdobozba,sőt az sem,ha nem lenne dísz masni rajta.............Ugye létezel,és teljesíted a kívánságom,hisz jó voltam!

Előre is köszönöm!

(Némely ember túl az élete delén is mekkora gyerek tud lenni... komolytalan ipse.)

Biológia óra!

Nekünk fiúknak,ahol az"agyunk"van...........
A lányoknak,csak egy"lyuk".

Utána néztem,és tényleg!:)
(És még tuskó is a nőkkel.)
...

Életünk során nagyon vágyunk egy valakire,............de nem engedjük a közelünkbe,mert korlátokkal bástyázzuk magunkat kőrbe !

Mit is értek ez alatt?: testsúly,magasság,szem-haj szín,életkor.
Az embert,az állattól az igényessége is megkülönbözteti!Ez idáig rendbe is van!
Viszont mereven ragaszkodunk a"korlátokhoz"!
Az én esetemben,mivel nem vagyok kosaras,a filigrán,törékeny alkatot részesítem előnyben(az erotikusan dundi nekem már sok),hogy tudjam óvni: széltől,hótól,esőtől,napsütéstől.Kis körte alakú cici(a sex újságban is tovább lapozok a nagy mellek láttán),ha gondolkodtál a nagyobbításon felejtsd el,ha labdába akarsz nálam rúgni!Alma alakú popsi (farmotor imádó vagyok),nincs bajom a hosszú hajjal(de szeretkezés közben néha zavaró),ne zavarjon,ha nem fested,és megcsillan 1-2 ősz hajszál......majd azt mondjuk,ez melír.Szem szín???.....ha szerelem ittasan néz rám vele,akkor full mindegy.
Nos ennyit a külsőségekről!
Ha nem működik az ágy,akkor nem működik semmi sem!
Viszont ami számomra még nagyon fontos,lehessen vele beszélgetni !!! .....IS!

(Hála a jó égnek, nem vagyok az esete. Már épp kezdtem aggódni, mert már vagy nyolcszor megnézett... de nem, olvasni biztos tud. Kilók, tonnák, stb... ezt megúsztam. Micsoda megkönnyebbülés.)

Valami bölcset is kellene írni........

No de olyan hülye vagyok,hogy az általánost is gyógypedagógián jártam ki(8.-ban azért buktam meg 4x,mert szép volt a tanár néni,és újból látni akartam).
Vajon miért van az,hogy aki szeretne(a csillagokat is lehozná értem,az nem kell,akiért meg én vagyok elgörbülve,az csak egy semmit mondó"köszönöm",vagy arra sem méltat).
Így mennek el emberek a BOLDOGSÁG mellett!
Arra már nagyon rég rájöttem,hogy nem az éjszakában fogom megtalálni a"SZERELMEM",de hogy ezen a fórumon sem???????
Pedig a rendszergazda igazán jót akart!.......összehozni a"magányosokat",de itt mindenki dobálja a "hajtűit"........vajon miért?
Mi pasik azért vagyunk,hogy megkeressük a pénzt,a lányok meg azért,hogy elköltsék..........hol itt a gond?

(Én is eldobom a hajtűimet tőled. Te? Bölcset? Ne erőlködj, kár a gőzért. Főleg ha ilyen egyszerű a világról alkotott képed. Mint egy doboz szeg, olyan vagy, aranyapám. ...És már megint rám kattintott. Segítség. Levél is jött. Értem van elgörbülve? De minek??? Vak ez az ipse? Vagy csak bátor? Nem reagáltam le egy hülyeségét sem, és nem is akarom. Mentsen meg valaki. Jajj.)




A piros színű ruhára a dollárt,és a járd a szambát is rá szoktam keverni a mulatós mix blokk-ban.
Ha nincs jobb programod-programotok,péntekenként az xxx nevű "balett intézetben"(Sz.) játszok. Retró,Funky,Latin,és Magyar(mulatós is) melódiákat.
Amit garantálok.......biztos lecsoszogjátok a fröcsitalpú cipőtökről a spiccvasat!



(Te teljesen el vagy tévedve. Ilyen cipőm a büdös életben nem volt, de nem is lesz. Ilyenben az ízlésficamosak járnak. ...Most ez mi akart lenni? Reklám, vagy randi? ...mindegy. Nem érdekel. Gyökerekkel nem randizom. Meg amúgy is. Vedd már észre magad, kisfiam. ...nem mondom, hogy nem lenne jó kicsit táncolni, Nagy Fal sose vitt el, pedig tudta, hogy boldogult lánykoromban imádtam dizsibe járni. Neki csak a kocsma, étterem, Győzike volt a világa. Szegény én. De most már késő. Meg így nem. Meg amúgy sem. Hagyjál békén.)


 
Köszönöm a meghívást, kicsit kiesik nekem Tbről Sz., főleg, hogy kocsim sincs (az a rohadt szerelő... ha tudnád, hogy fáj nekem ezt a mondatot is leírni, miért kínzol ilyen hülyeségekkel) és kísérőm sem. De azért köszönöm.
Szép napot Neked.
(Talán felfogja.)
Igazán nincs mit!
......de péntek még arrébb van,és addig még annyi mindent meg lehet szervezni.
Nem akarok súgni......de ha öten összeálltok,ötből egynek biztos van tütüje.
A Te napod legyen még szebb!

(Nem. Nem fogja fel. Milyen szó az, hogy "tütü"? Ép eszénél van ilyenkor?? ...és kikkel kellene összeállnom, mikor nincs ember, akihez szólhatnék??? Hogy itt az oldalon mulatozunk? ...szerinted miért ITT mulatozunk? Gondolkodjál már... ha van mivel. Jajj.)


V-TECH : A legszebb vallomás
.....nos ez "csak" egy melódia,de MINDEN benne van!!!
Pénteken a lassú blokkba biztos,hogy lejátszom......ugyan még nem tudom,hogy milyen felkonferálást fogok mondani előtte.

(Tőlem amilyet akarsz csak nekem ne kelljen hallani. Na jó. Nem bírom tovább. Rád kell küldenem a hurrikánt. Megküzdöttél érte, most megkapod.)



Nem tudom, nekem írtad-e a naplódban azokat a marhaságokat, de most lassan írom és tagoltan, hogy megértsd:
1./ Nem vagyok az eseted az általad leírtak alapján (akkora vagyok mint egy gardróbszekrény. Három ajtós.)
2./ Nem vagy az esetem az általad leírtak alapján (a farok az én esetemben nem elég és másról nem szóltak a remekművek).
3./ Nincs négy barátom akivel pont Sz-ra akarnánk menni péntek este. (Magányos ember vagyok, még ha nem is úgy látszik.)
4./ Még ha el is mennék a hecc kedvéért, nincs kivel és nincs mivel. (És nem is érdemes ezen nagyon erőlködni, mert már a maradék kedvem is elment az egésztől.)

Nagyjából ennyi a lényeg.


(És még mindig nem adja fel. Segítség.)



Nem kimondottan neked írtam,hisz mindenki olvashatja.(a fejlécben olvasható"Ha olvasod a naplóm,belém látsz").
1.!Papírforma szerint nem vagy az esetem,de nálam mindig van"haver"felvétel.
2.!Én csak poénkodtam,kár,hogy félre érted a tréfám.
3./Ezt nem tudhattam.
4./Ez egy discó,ahol péntekenként én vagyok a rezidens Dj.,és mivel olvastam a naplódban a N.M.-it,és én tényleg játszom is ott,mert kérik,ezért jeleztem.
Kérlek ne haraggal a szívedben gondolj rám,én csak figyelmes szerettem volna lenni!
Elnézésedet kérem,ha zavarónak,vagy sértőnek tűnt a"tolakodásom".

(Tényleg túlspiráztam ezt a dolgot. Nem tehet róla szegényem, hogy olyan, amilyen. Néha tud kedves is lenni, pedig én nem az voltam vele. A hurrikán megint túlpörgött. Bocsika.)

Semmi baj. Nem vagyok haragtartó.
Lehet, hogy ma kicsit érzékenyebb vagyok a kelleténél (nem menstruálok, csak beteg vagyok). Mindenesetre kicsit furcsa volt a bemutatkozásod. Ettől függetlenül haverfelvétel nálam is van, idézőjelek nélkül. Jó lesz így?
Ami a zenét illeti, tényleg szeretem. Sok félét. Fiatal koromban táncolni is szerettem. De az már régen volt. Nem tudom, mit tudnék kezdeni húsz év elteltével egy discóban, csitri csajok és fiaim korabeli srácok között. Elég bizarr ötlet így első hallásra. Pláne úgy, hogy nincs velem senki.
Ami a szexszel kapcsolatos célzásaidat illeti, azok pedig tényleg nem tetszettek. Azt hiszem, nem ide illenek. Mert viccnek otromba, komolyan meg... akkor nem itt kellene nézelődnöd, erre vannak megfelelő fórumok.
Szóval kicsit csiszolj a kommunikációdon a sikeresebb párkeresés érdekében. Végül is ez a Te érdeked elsősorban.
Ha még ezek után van kedved hozzá, szívesen levelezek veled.
Szép napot
...
Az jó,mert én sem,és nincs is miért.
Örülök,hogy haverrá fogadtuk egymást!
A zene mindenkié!.....17-55-ig vannak a bulijaimon
Alapból csúszik a kuplungom,......hát még ha neki is futnék.
Baráti tanácsodat megfogadva,töröltem is egy szösszenetemet a naplómból.
Szabad időnkben miért ne.

Neked pedig hozzon az Álom Manó álmot a szemedre!
...
Neked is szép álmokat!
Szia!

(Itt megszakadt a levélváltás, mert kis barátom elkezdte végre értelmezni a látottakat. Mármint a naplóban látottakat... amit itt a törzsgárda fél éve néz... hát, sok időbe telt, míg leesett neki a tantusz. Biztos magasról indult el... és mekkorát szólt!!! Pedig én szeretettel gondoltam rá, és írtam is neki egy kedveset. Másnap feltettem a naplóba a Használati útmutató kezdő randilovagok számára c. írásomat.
...kár volt. Addigra már dühöngött a sértett önérzet. Pedig nem fogadtam neki örök hűséget. Sőt. ...azt hiszem, fusztrálta őt a két paramétertáblázat 0 közös pontja. És mindaz az irracionalitás, amit láthatott.)



Jobbat keresve...a legjobbat elveszíted!!!

(Ehhez még DC is hozzáadta a magáét, és kettőjük hatására felrémlett bennem - na, nem, nem DJ J, hanem Sasmadaram, aki bizonyos szempontból tényleg a legjobb. Hiszen párja nincs... de elhessegettem a gondolatot, mert az egy teljesen más síkon mozgó történet. Nem tudom, értitek-e. De térjünk vissza DJ J-hez. ...akkor már nagyon ideges voltam rá. Megint.)

(NEM MEGYEK DISCOBA. NINCS AZ A KINCS.)

Fácán. Bagoly. Szelíd galamb.
Jó, legyen réti héja!

..bármit, csak kakast ne! Ezek előbb csípnek, aztán gondolkodnak...
...


A férfi és a nő érdekes "szerkentyű"...
... ahogy elnézem; csak a hormonjaik által tudnak igazán BOHÓCOT csinálni magukból!

(Azt a jó édes diszkótáncos felmenődet. Azt. Semmit nem tudsz semmiről, és ítélkezel. Maradj magadnak.)

...DJ J azóta sem tette túl magát az eseményeken... tudom.


 
Érzelmi TOPRONGY?

Tényleg,lassan mindenki!
Egyre több embertől hallok a környezetemben olyan sztorikat amikben párok szakítanak. Ez önmagában még nem meglepő. De az, hogy szinte mindegyiknél egy és ugyanaz a mondat a szakítás oka!? Mi ez valami népbetegség????
A mondat (persze többféle megfogalmazásban):
Már nem vagyok szerelmes...
Már nem szeretlek...
Már nem érzek ugyanúgy, mint a kapcsolatunk elején...

Mostanában valahogy mindenki így érzi...???

Persze nyilván létezik olyan, hogy oly annyira elmúlnak érzések a másik iránt, hogy úgy már nem tartható fenn egy párkapcsolat. De még ez sem igaz. Mármint, hogy elmúlik az érzés. Mert ha valaha valakit igazán szerettél akkor az az érzés nem szűnik meg, hanem átalakul. És igen, nyilván átalakulhat annyira, hogy az ember ne akarjon kapcsolatban élni a másikkal. Olyankor el kell engednünk az ő és a saját érdekünkben. Ez tiszta sor.

De azért az mégis csak furcsa, hogy emberek mostanság tömegesen szeretnek ki a párjukból!!!
Egyszerűen fogalmuk sincs, hogy mit akarnak. Nincsenek tisztában az érzéseikkel.
Soha nem elég az ami van. Nem tudják értékelni.
Mindig jobb és jobb kell?

Nem értem!
Lassan tényleg mindenki illúziókat kerget??????????

Nem is sejtik, hogy amíg a tökéletes párt, a tökéletes érzést, az igazit keresik...addig hány olyat szalasztanak el aki lehetne az igazi.


Kicsit lejjebb kéne adni az ilyesfajta igényekből...elvárásokból...nem?

És ahelyett, hogy vakon keresik, várják a kibaszott tökéletes érzésüket, inkább észre kéne venni, hogy mi hozható ki abból ami VAN! Ami elérhető távolságon belül van. Nem hiszem, hogy van értelme várni valamire ami nem is biztos, hogy bekövetkezik.
Sőt az is lehet (többnyire így is van), a KINCS amit keresel ott van az orrod előtt.
De persze, ha nagyon fennhordod az orrod,és azt gondolod, hogy neked ennél több és jobb jár akkor észrevétlenül fogsz elsétálni mellette.

A kevesebb néha több. Amíg azt nem tudja valaki értékelni addig nem is lesz soha igazán boldog.


Mindenesetre üzenem ezeknek a kedves érzelmi "hulladékoknak", hogy ha meg vagytok győződve arról, hogy ti csináljátok jól akkor megjegyeznék néhány apróságot:

- Nagyon tévedsz!!!
- Ha azt gondolod, hogy neked több jár akkor ne várd, hogy csak úgy az öledbe hull, hanem hozd ki a többet abból amid van! Dolgozz meg érte!!!Hiszen a másik ugyanezt teszi!!Érted!!! Nem létezik olyan kapcsolat ami tökéletesen működik anélkül, hogy az ember nem dolgozik, javítgat rajta.
- Nincs olyan kapcsolat amelyben nincs szükség kompromisszumokra.
- Egy kapcsolatban már nem magadért, hanem a másikért hozol áldozatokat. Mert időnként erre is szükség van. Ha ezt nem így gondolod akkor egy önző alak vagy.

Ja és még valami!
Ha már nem érzed az agyad helyén a rózsaszín vattapamacsokat, nincs meg a szikra, nem érzed azt bizonyos lángolást...akkor azt javaslom, hogy önts magadra egy kanna benzint és gyújts rá egy spanglira.

Valamint, ha még mindig kergeted a rohadt illúzióidat és azt a "kibaszott" tökéletes érzést akkor vegyél be egy marék ekit vagy szippants fel egy csíkot.
Akkor bazdmeg érzés lesz!!!!

Vagy csak hidd azt, hogy neked van igazad...tökmindegy....az is illúzió!

...Van egy rossz hírem, kis haver. Vattapamacsok vannak az agyam helyén. De nem a Te neved van rájuk firkálva. :(

Talán legközelebb nagyobb és okosabb leszel. Kevesebb sértést az első 100 méteren. Szorítok, hogy így legyen.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.