2011. november 8., kedd

Barangolás az őserdőben


Ezt akkor tette fel egy naplótárs, amikor a viselkedésed miatt teljesen kikészülve a visszavonulás mellett döntöttem. Persze, nem tudhatta a történet minden vonatkozását, de így is aranyos tőle. Sőt, kimondottan jó írás. ...férfi írta. Gondolnátok?


Társkeresési Projekt 2.: Barangolás az Őserdőben!!!!!!!!!!!!
Lezuhant a repülőd? Megérkeztél ide? Isten hozott!!
Mit hoztál magaddal? Semmit? Van egy rossz hírem számodra:
jobb felső sarok regisztráció törlése, és menekülj amíg nem késő! Itt vadállatok is vannak !Alig várják,hogy felfaljanak,
ehhez idő kell nekik,ezt használhatod ki a menekülésedhez.
Én is így tettem,másodszor vagyok az oldalon! És te akarsz
visszajönni? Az őserdő nem változott,de te változni fogsz azt garantálom neked.Először is felszerelés nélkül ide ne
tedd a lábadat. Mit hozzál magaddal? Fegyvereket hiszen meg kell magadat védened a ragadozóktól.Mindjárt jobbak az esélyeid nem vagy kiszolgáltatva. Az ismeret sem baj. Illik tudni, hogy milyen vadállatok találhatók itt.
Élelmiszer és ivóvíz sem jön rosszul,ha életben akarsz maradni.Ez sem volt nálad a múltkor ugye? Gyógyszerre is
szükséged lesz,ellátni a sebeidet,mert itt lesz bőven részed benne. Aztán váltás ruha, sátor! Alaposság erre nagyobb szükséged lesz mint bármikor az életben. Az őserdőnek saját törvényei vannak, senkit nem érdekel a tiéd. Azzal sem törődik senki, hogy ki vagy. A vadállatok enni akarnak nem ismerkedni, semmi egyéb nem érdekli őket. Csak addig vagy érdekes számukra amíg befalnak.
Emlékükben sem létezel utána. Még mindig maradni akarsz?
Mert még mehetsz, még nem késő most sem! Ha itt maradtál akkor folytatom csak neked. A gyávákat már sikerült " hazaküldenem". Fegyverek: remek fegyverarzenál található itt is: platina előfizetés a neve.
Enélkül nem boldogulsz itt. Nem lesz módod megismerni kellő alapossággal az itt található jelölteket. Ismeret és alaposság következik. Olvass el mindent a " kiválasztott jelöltről"alaposan. Akár többször is. Nagyon nézd meg a fotókat többször. Miért? Azért mert társat keresel nem mosógép katalógust olvasol. Fontosabb ez neked sokkal, ugye? Akkor tegyél érte. Még mindig nem futamodtál meg,
majd várjál még akkor folytatom. Olvasást letudtuk nem akarom megint emlegetni. Képek nézése! Nem egyszerű feladat! Alaposan kell megnézni,megéri. Ott az enyém példának. Iszom a sört, na gondolja a másik "ez is alkoholista" tovább lapoz! Nem alapos mert nem tudja, hogy nyaralok, azt sem tudja hogy társasággal vagyok.Végül azt sem tudja, hogy milyen sört iszom.
Az a sör látható a hordón a sörök "Királynője"nem közönséges sör.
Emögött lehet igényesség is ugye,amiből kimarad a felületes szemlélő.
Befogadott az őserdő téged! Isten hozott másodszor is!
Te aztán nem adod fel soha, optimista vagy mint mindig az életben. Remek tulajdonságaid is vannak anélkül idáig nem lehet eljutni. A vadállatokból jelöltek lettek,ők is változtak előnyükre. Nem mernek rád támadni csak úgy.
Meg tanulták azt, hogy oda a helyzeti előnyük. Nincs esélye a hirtelen lerohanásszerű támadásnak. Most már
tanulmányoznak nézegetnek, meggondoltabbak lettek veled szemben. Képzeld el azt, hogy ők már az őserdő részeinek tekintenek. Tudják mióta vagy itt figyeltek rád, regisztrációd időpontja adott. Ők is alaposak, de ez nem baj.
Hosszú időt akarsz itt eltölteni, nem igaz? Remélem azon már sikerült túljutni, hogy nem hamar lesz az esküvőd!
Ha nem akkor olvasd el még egyszer és kezd elölrőll. Még mindig jobb mint sebesülten kiűzetni magadat innen. Ne felejtsd el azt,hogy az őserdő befogadott tégedet, ha nem veszed át a törvényét akkor egészen egyszerűen kitaszít innen. Állandóan résen kell lenned ha így van akkor jogosult vagy társat keresni és teljes értékű tagja leszel ennek a közösségnek. Milyen ember lettél itt?
 
Mint az a lány aki lezuhant a repülőgéppel és egyedüli túlélő volt. Hetekig barangolt az őserdőben, megúszta életben maradt. Sokáig ápolták a kórházban és mindent túlélt. Nem szükséges egyetemet végezni ahhoz, hogy értékes ember legyen valaki. Az őserdő kinevel téged.
Annyi diplomát ad amennyi kell, igaz naponta kell megvédened.
Zárszó: Türelem rózsát terem, de lehet hogy társat, az is előfordulhat veled is, tettél érte, azt is megtetted amit más nem, azért mert igazán társat akarsz. Ha megtaláltad büszke leszel magadra, ha melléfogtál akkor az őserdő megint pártfogása alá vesz. A rettegett őserdőnek, hiszen mindent neki köszönhetsz, és a vadállatoknak akikből társkeresők lettek. Az életedben egyedül ők fognak visszafogadni tégedet, mindig lesz itt számodra hely. Sok sikert kívánok ehhez minden "Őserdei Lakónak"
Így a rettegett őserdőből, barátságos kedves hely lett,
minden rajtad múlik.



Mára az őserdő az otthonommá lett. És Neked is. Úgy járkálunk benne, Te meg én, mintha a miénk lenne. Bármikor ruhát cserélhetünk, bármit eljátszhatunk. Mi már nem veszítjük el egymást soha többé a dzsungelban. 
http://www.youtube.com/watch?v=rp01dQ0V6gw
(UFO: Gyere el, Tarzan)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.