2011. október 21., péntek

Horoszkóp klopfolók...

(Kedvenc fácánom tollából:))

..új könyvem lehetne..

A KOSnak felhólyagosodik a szarva a sok döfködéstől, és miközben megpróbálja lekapargatni rájön, hogy féltékeny az IKREKre és megdöbben mikor megtudja a hogy csupán zabigyerek, örökbefogadott, igazi neve Á-Kos; mérgében nekirohan az akváriumnak, és pánikba ejti a rémülten úszkáló HALAKat.

A BIKA éktelen haragra gerjed, mikor megtudja hogy ősei közé tartozó tenyészBIKA unokatestvére, rózsaszín nyakörvvel divatozik és facsinarit követel magának esténként; elhatározza hogy móresre tanítja : beszél a VÍZÖNTŐvel aki éjjel beöntést ad neki.

Az altesti vágyaikat kordában tartó IKREK összevesznek a SZŰZön; mivel sem szkanderban sem sör-virsli párbajban nem jutnak dűlőre a MÉRLEGhez fordulnak hogy tegyen igazságot.

A RÁK rájön,hogy csapdát állított neki az IKREK elől menekülő SZŰZ, ezért gyorsan visszahátrál a gyógyszertárba és egy csomag illatosított óvszert csúsztat slicce alá (végül is sosem lehet tudni).

Az OROSZLÁN már rég nem bízik a VÍZÖNTŐben,mert néha csapvizet használ ásványvíz helyett, ezért inkább a HALAKhoz fordul átnedvesítéssel kapcsolatos problémájával, de azok csak tátognak, mire az OROSZLÁN megsértődik és duzzogva sörényét lófarokba fonja.

A SZŰZ egyfolytában nevet szőkenő barátnőjén mert az úgy tudja hogy holnap megjön neki és tiramisut csinál meglepetésnek..de csak ementáli sajtot kapott hozzá, de nem baj, meglepi egész répákból sütött répatortával is.

A MÉRLEG épp fulladozik a VÍZÖNTŐ szerelmétől,és mivel az nem tud úszni megkéri a HALAKat, hogy egy gyorsított tanfolyam keretében elsajátíthassa a szitakötőúszást (valójában pillangóúszásra gondolt de biológiaórán nem figyelt oda eléggé).

A NYILAS mikor megpillantja a folyami vergődő medúzát szurkáló SKORPIÓt, BAKot lő, mert megijed a gondolattól hogy a SKORPIÓ fullánkja hegyesebb mint az ő nyílhegye; bátorításképpen elképzeli, hogy zúzza le az OROSZLÁNt egy dzsúdóütéssel.

A BAKban felébred a párzási ösztön, de tudja hogy gerjedelmének örömteli beteljesedéséhez előbb le kell győznie a BIKAt, mert különben a hátul landol a vokálban és csak nyugdíjas bokaficamos zergelányok jutnak neki.

A VÍZÖNTŐ szerelmes lesz a MÉRLEGBE, de megakad a szeme a HALAKon is; egész nap arról ábrándozik hogy az összes vízipálmát összegyűjtő MÉRLEG pecázásba kezd a tavirózsát gyűjtögető HALAK kifogására, de a HALAK titokban randiznak vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.