2011. október 14., péntek

Bokszmeccs Holdkór városában



(Tudósítás Holdkór arany városából, az évszázad bokszgálájáról)

Kedves Nézőink, Szurkolótársaink!

Üdvözlünk mindenkit a ring mellől. Ezúton kívánunk mindenkinek jó szurkolást, kellemes időtöltést. A mai mérkőzésen két nehézsúlyú ellenfél méri össze erejét. A piros sarokban a kihívót, Okoska királylányt láthatjuk. Segítői a logika, némi emberszeretet, egy csipet humor és sok csipkebogyótea. A kék sarokban Széllelbélelt királyfi a bajnoki cím (és a szabadsága:))..) megtartásán fáradozik. Társai ebben jelentős mennyiségű illó olaj, elszántság és harctéri tapasztalat.
A meccs már egy ideje zajlik. Aki esetleg nem látta az előzményeket, röviden vázolnám:
A kezdeti puhatolózást követően Széllelbélelt királyfi lerohanó támadást intézett Okoska királylány ellen, aki bár megingott, egy ügyes oldallépéssel sikerült hárítania a támadást. Első menet lévén, a felek nem fukarkodtak az erejükkel (hiába, friss energiák csaptak össze), voltak itt tengeri ütközetek, világ körüli út, laskaszűrő és puskapor rendesen. (Aranka)
A gongütés után a versenyzők kifújták magukat. Szünetben mindenki máshol keresett felüdülést több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel.
Ám a gong újból megszólalt. Következett a második menet.
Széllelbélelt királyfi taktikát váltott. Lerohanós támadás helyett bevetette legnagyobb fegyverét, az illó olajat.
Okoska válaszul a logikát hívta segítségül. Erre sorozatos ütésváltások következtek, a teremtéstörténet minden vonatkozásában, Éva anyánktól a Bender Loggig bezárólag.
Miután elfolyt némi barna sör is a küzdelem hevében, a mérkőző felek kölcsönösen puhulni kezdtek. Azonban Okoska, zavart tapasztalván az erőben – mármint a saját erejében – taktikusan visszavonulót fújt és védekező alapállásba állt.
Ezzel végképp összezavarta ellenfelét. Meg saját magát is.
A menet végére a mérkőzés döntetlenre állt, egyre inkább állóháború lett belőle. Tekintettel a nagy energiaveszteségre, a küzdők lefáradtak, ritkult az ütésváltás. Így mikor megszólalt a gong, már csak leeresztett kesztyűvel álltak, és nézték egymást. (de még hogy!!)
Ezt követően némi ph-érték következett...
Kedves Nézőink!
Bár a felek előéletét jobb nem firtatni, az az eddigiekből is látszik, hogy két nagy formátumú versenyzőt szólított ringbe a jelenlegi küzdelem. Fogadások még mindig köthetők a mérkőzés kimenetelére. A szakértők mindenesetre hosszú meccset várnak, elképzelhető, hogy 12 menet lesz...
(A bokszmeccsek közös jellemzője - kimenettől függetlenül -, hogy a végére a felek formája átalakul...)
Aranka, szeretlek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.