2012. november 18., vasárnap

The Wall



...Na jó. Itt valami személyeset szerettem volna írni, az elmúlt napok/hetek történéseiből. Épp elkezdtem, mikor lánykám az orrom alá dugott egy iskolai nyilatkozatot.

...létünk immár valóban csatákról szól, fagyott hómezők fölött. És a gyerekeinket akarják felhasználni. Például saját nagyságukat hirdető tömegjelenetekben. Esetleg pornófilmben, vagy piros pöttyök kutatására.

Mi jöhet még????

SEGÍTSÉG!!!!!


"Én,......................... (született: ...................) ..............osztályos tanuló hozzájárulok ahhoz, hogy a ...........................Térségi Integrált Szakképző Központ (székhely:...................) a rólam - a fent nevezett intézmény területén az oktatáshoz illetve az iskolai programokhoz, valamit az intézmény területén kívül az intézmény által szervezett programokhoz és tevékenységekhez kapcsolódóan - készült kép- és hangfelvételeket, illetve fotókat, ellenszolgáltatás nélkül, korlátozásoktól mentesen, területi és időbeli korlátozás nélkül, a jelenleg és jövőben ismertté váló valamennyi technikai eljárással és bármely felhasználási módra kiterjedően felhasználhatja, többszörözheti, átdolgozhatja, nyilvánosságra hozhatja.
Én, ............................................. hozzájárulok ahhoz, hogy a ................................................... Térségi Integrált Szakképző Központ (székhely: ..............................) a gyermekemről -  a fent nevezett intézmény területén az oktatáshoz illetve az iskolai programokhoz, valamit az intézmény területén kívül az intézmény által szervezett programokhoz és tevékenységekhez kapcsolódóan - készült kép- és hangfelvételeket, illetve fotókat, ellenszolgáltatás nélkül, korlátozásoktól mentesen, területi és időbeli korlátozás nélkül, a jelenleg és jövőben ismertté váló valamennyi technikai eljárással és bármely felhasználási módra kiterjedően felhasználhatja, többszörözheti, átdolgozhatja, nyilvánosságra hozhatja.

Budapest, 2012. november 18.


............................................................                                      .................................................................
Kiskorú tanuló aláírása                                                                Szülő/gondviselő aláírása

Pink Floyd: The Wall

2 megjegyzés:

  1. Biankó beleegyezést senkinek semihhez nem adnék, különösen nem ilyen mindenre kiterjedően nem!!

    VálaszTörlés
  2. Tőlem tutira nem kapnak semmiféle hozzájáruló nyilatkozatot. És focimeccsre is csak akkor engedem el a lányomat szerda este, ha ő játszik. Illetve 18 éves kora előtt akkor se. ...Azért, hogy odafagyjon a lelátóra, esetleg "lélekmelegítővel" gyúrjanak a másnapi iskola előtt... Ez lenne az egészséges életmódra nevelés??? Ahelyett, hogy olcsón lehetne sportegyesületekbe járni (nem csak focizni, ezer más sport is van!!!) Bezzeg, a heti 5 tornaórából a sportkört folyamatosan lelógja... a tanár!!! (Persze ezt a gyerekek se bánják).
    ...köszönöm, nem a foci a kedvenc sportunk. Alighanem már nem is lesz, ezt a jelenlegi rezsim elintézte nekünk.
    ...nem normálisak, esküszöm. Az agyuk helyén is piros pöttyök vannak, és mikor lüktetnek, akkor jönnek ezek az ötletek. Fujj.

    VálaszTörlés

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.