2012. május 20., vasárnap

A teljes történet

A teljes történeti hűség kedvéért meg kell írnom ezen a helyen, hogy levelem kézhez vétele után azonnal intézkedtek, és nagyon korrekt válaszlevelet is kaptam, melyben felajánlották a nyilvános helyreigazítás lehetőségét. Én ezzel nem kívánok élni, de jól esett, hogy elismerték mulasztásukat, és intézkedtek arról, hogy megszűnjön a nem kívánatos állapot.

A szememben ezzel mindenképpen szereztek egy jó pontot. Bár minden politikus így viselkedne ma Magyarországon! ...sajnos ettől reménytelenül messze vagyunk (lásd az adócsökkentés kormányának intézkedéseit...)






Tisztelt Jobbik Törökbálint!

Mélységesen felháborít, hogy Önök az én tudtom és beleegyezésem nélkül jelentették meg saját honlapjukon, (ami egy politikai, méghozzá szélsőséges politikai oldal) a Pistály Egyesület részére (mely NEM politikai, hanem helyi érdekvédelmi szervezet) néhány évvel ezelőtt készített írásomat.
Fent nevezett, Buckalakók című írásomban ugyan történelmi múltunk néhány aspektusát is érintettem, továbbá az otthonom szeretetéről írtam, és a meg nem értésről, mellyel napi szinten találkozunk, mi Pistály lakosai, mégsem volt célom semmilyen politikai eszmerendszer szekerét tolni ezzel. Távol áll tőlem a politika, és különösen távol a szélső jobboldali ideológia.
Ily módon biztosra mehettek: közel egy éve, hogy magukévá tették a gondolataimat, mégis csak most derült ki számomra ez a cselekedetük, hiszen kerülöm az Önök portáljait, elhihetik. Egy teljesen más ügy kapcsán, mikor is rákerestem a nevem alatt a Google-ban megtalálható információkra, derült ki számomra az Önök dicstelen cselekedete.
Nem is értem, hogyan vették a bátorságot, hogy publikálják oldalukon az írásomat, méghozzá teljes nevem alatt (Nem az írást szégyellem...)

Ez úton kérek sürgős helyreigazítást, és jelen kérelmemet hasonlóan publikusan fogom kezelni, mint Önök az írásomat. Ehhez - népszerűsége miatt - a Facebook felületét fogom használni, és mindaddig ott marad jelen levelem, amíg Önök nem intézkednek.
http://torokbalint.jobbik.hu/content/buckalak%C3%B3k
Mielőbbi intézkedésüket elvárom:
Sziráki Gabriella



...ez indított arra, hogy a korábbiakkal ellentétben tartalom tulajdonosi megjegyzést írjak a blogomhoz. Nem pénzért akarom árulni a gondolataimat, de nem szeretném, ha még egyszer illetéktelenül használná fel őket bárki is... 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.