2015. április 26., vasárnap

Kávé zaccal

A legfélelmetesebb az ebben az egészben, hogy egy olyan ember miatt szomorkodok, aki sosem volt képes irántam elfogadó szeretetet érezni. A mai Facebook eszmefuttatás is ide vezetett végül. ...az úgy volt, hogy feltette a szokásos jóreggeltkávét, én írtam, hogy Neked is, mire az a válasz jött, hogy ez az én szokásos reggeli kávém. Erre muszáj volt odaírnom, hogy szeretem. Mert kedves volt ez a mondat a szívemnek, és mert ez az igazság, ezt itt is megírtam már. Az volt a válasza, hogy neki sem mindegy. Erre annyit írtam, hogy ezt én nem tudhatom, hisz én voltam, aki sose felelt meg a másiknak. Erre nem jött válasz, csak kicsit később a Red River Rock... én pedig megerősítve érezhettem magam ismét abban, hogy engem nem fogadtak el (a hallgatás beleegyezést jelent), sőt, még az a kényelmetlen érzésem is támadt, hogy már megint szórakoznak velem. Tehát kerestem egy megfelelő számot. A "ne szórakozz velem" keresésre adott találatok alulmúlták a kívánt szintet... Így végül maradt egy sose hallott szám, a "Merre, merre", hozzá az iránymutatás: el, el... és néztem ki a fejemből, hogy most mi is van, és kell-e az nekem, hogy sorozatosan siralmasan hülyének nézzenek és szórakozzanak velem.

Tudjátok a választ: "Erre nekem nincs szükségem."

Aztán valami sportidézetizé jött, hogy megtanít nyerni és veszteni, és akkor már tényleg nem értettem, hogy hol itt a veszteség, hisz ő hülyített megint, mint rendesen.

És eldöntöttem, hogy többé nem nézem a bejegyzéseit. Küldjön kávét a neki megfelelő női hölgyeknek, rólam meg szakadjon le.

1 megjegyzés:

  1. Ezt már nem állom meg, pedig megfogadtam, hogy nem írok megjegyzést a blogodba. Miért kell neked mindent félremagyarázni és minden bejegyzést magadra venni! Például a "sport" idézet, amit a Csabától lájkoltam és osztottam, kimondottan az unokáimnak szólt, akiknek a mai meccsükre nem tudtam elmenni! A polemizálást nem azért nem folytattam, mert "beleegyezés", hanem mert nem szeretném a nyilvánosság előtt ezt megvitatni! Amúgy már nem merek írni az FB-re, hogy ne legyen mit kiforgatnod! Egyébként meg igen is nekem sem mindegy, de olvasd végig a bejegyzéseidet, hogy hány helyen forgattad ki amit írtam, sok helyen sértő módon! Így hogyan legyen hitele a szivecskéknek és a "szeretlek" bejegyzésnek!

    VálaszTörlés

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.