2014. december 5., péntek

2015 - a Kecske éve

Tegnap horoszkópét olvasgattam. 2015 a kínaiak szerint a Kecske éve lesz. Elolvastam az erre vonatkozó jóslatokat, és megszólított, amit leírva láttam:

2015 - ben a kecske évében egy nyugodalmasabb év vár minden emberre.Különösen igaz ez a kecseke szülötteire. A kecske éve 2015-ben az előző évek /elsősorban a pénzügyi és gazdasági/ megpróbáltatásai után végre nyugalmat hozhat. Természetesen nem lesz egyszerű, sima az oda vezető út. Ebben az évben nyugvópontra jutnak a vitás kérdések és eredményes lezárásra kerülhet számos korábbi ellenállás a világban.
A kecske éve színes és tele lesz újító ötletekkel, új stílussal a művészeti és kulturális életben.A kecske éve, a lehető legszebb reményű évek egyike, s emellett várható néhány kimagasló sportolói eredmény is.
A 2015-s kecske évében a kínai horoszkóp jövendölése alapján sok ember nézhet szembe, a korábban elfeledni kívánt egészségügyi problémáival - emellett sokan próbálnak majd egészségesebb életmódra váltani.Nagyon fontos, hogy több figyelmet fordítsanak az egészségesebb táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra.Számos olyan lehetőség adódik majd 2015-ben a munkahelyen és a szerelemben egyaránt, amelyet csak észre kell venni és megragadni a kínálkozó lehetőségeket. Nem szabad idő előtt feladni semmit és a kitartásnak meglesz a gyümölcse. A kecske éve minden jegy szülöttének nagyszerű lehetőségeket tartogat arra, hogy bizonyos tulajdonságokat fejlesszen 2015-ben, még más, kevésbé előnyös tulajdonságokat tulajdonságokat háttérbe szorítson.

Megszólított, mert a legutóbbi önismereti leckék fényében a stabilitást gondoltam a következő év tengelyébe állítani. Mikor elkészítettem a 2015-ös évre vonatkozó pénzügyi tervemet, megkönnyebbülten sóhajtottam fel.
Igen, ez már a stabilizáció költségvetése. Pedig, kalkuláció közben, eszembe se jutott ez a szó.
Ha nem jön közbe semmi, akkor elmondható, hogy a jövő év a pénzügyi stabilizáció éve lehet a családom számára.
Nem, gazdagok továbbra sem leszünk, ettől nem kell rettegni.
Pusztán annyi történik, hogy kezelhető mértékűre apad a tartozásunk, és némi-pici megtakarítási elem is lesz már benne.
Ez óriási dolog az előző évekhez képest.
...egyébként Apámnak igaza volt. Úgy még sose volt, hogy valahogy ne lett volna. És karácsonyunk is lesz, ha nem is fényes, de valami picike mégiscsak.

Mert csak menni kell tovább a pallón, bekötött szemmel, a zuhatag felett. Lassan-lassan, de közeledik a túlpart.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.