2013. szeptember 15., vasárnap

Ennyi CHF a világon nincs...



A svájci jegybank nyilatkozata

...hát ennyit arról a hazugságról, melyhez körömszakadtáig ragaszkodtak a bankok és a PSZÁF is. Túl azon, hogy ennyi CHF a világon nincs... ha lenne, akkor az ma mind az MNB-ben lenne (mert a hitelesek sose látták) és az egekben lenne a devizatartalék.
...még bután is csinálták. Túlságosan hittek a saját sebezhetetlenségükben (szerencsénkre).
Jön még kutyára úthenger.
...sokkal jobb lenne, ha törvényi szinten lennének kötelezve a semmisség szerinti elszámolásra, mint ha minden egyes polgárnak egyesével kellene a bankokat beperelnie.

Ezen a ponton már várható, hogy - ha nem szolgáltatnak igazságot minden átvert "deviza"hitelesnek, akkor tömegével fognak indulni a perek. Ez pedig a Bíróságokon fog igencsak szűk keresztmetszetet okozni.

...leállították az államilag támogatott jogászképzést. Pedig lehet, hogy rövidesen hiány lesz belőlük, ha erre nem születik egységes megoldás...

És FELEJTSÉK MÁR EL A "MEGMENTENI" igét.

Ma Magyarországon csak egy feladat van: igazságot szolgáltatni.
Részemről az elfogadható lenne, ha tartalma szerint minősítenék a kötött megállapodást, (vagyis ténylegesen referenciakamathoz kötött forint hitelként kezelnék) és monnyuk BUBOR+2%-on megtörténne az elszámolás.
Hirtelen felére csökkenne a tartozásom... amit amilyen gyorsan csak lehet, ki is fizetnék.

Persze, akinek elkótyavetyélték a lakását, vagy a 3000 embernek, akik meghaltak, (az én gyomorfekélyem ehhez képest semmiség, pici simogazás az Élettől), kártérítés jár.

Na az a pite tényleg meleg. Maguknak keresték... nem kéne ennyit csalni...
Hogy tanuljon némely bankvezér együttérzést, szívesen kiköltöztetném őket családostól Ócsára. A Tócsa lakópark ugyan nem nagy, de ők sincsenek túl sokan. Ideális hely lenne nekik a gondolkodásra. Lehetőleg kilakoltatott devizahiteles családokkal a szomszédságban. Lenne ott erkölcstan egyházi segítség nélkül is!!!
:-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.