2017. június 13., kedd

Inspiráció

Ma rám vert, egyelőre még csak tollporolóval, de rám vert az elmúlt hetek minden, enerváltság és lelki baj miatt elmulasztott feladata. Ezt kénytelen vagyok a Teremtéstől, mint első, jó szándékú, ám határozott figyelmeztetést értékelni.

Ráadásul a Faktorban is Helyzet van - és most valahogy jól esett, hogy szükség van a tudásomra.
Ültünk ott az asztal körül, szemlélve a Helyzetet - áradt a stressztől a tesztoszeron a levegőben, szinte érezni lehetett. Furcsa módon élveztem a helyzetet. Nem csak az esett jól, hogy ennél az asztalnál bizony én vagyok az egyedüli nő, hanem az is, hogy szakmai véleményt tudtam adni a kialakultakról, részt vettem a döntéshozatalban, és egyáltalán. Fél voltam, és ez nem is kis dolog. Tulajdonképpen.

("- Te mindig, mindenben ilyen határozott vagy?"
A kérdéstől lepergett előttem az utóbbi évek minden meghozott jó és rossz döntése. Megszoktam, hogy dönteni kell, a felelősség súlyával. Ott, akkor pedig meghoztam egy döntést. Könnyített pálya volt, menekülési útvonalakkal, messzemenőkig testre szabva. Úgy gondoltam, hogy ennyi előnyt adhatok a flipperen.
- Igen - volt a határozott válasz.
Hallatszott a döbbenet csendje a vonal túlsó végéről.)

Flipper Öcsi: Gina
...
"Inspirálsz, és ez jó" - mondta egyszer, és igen. Az inspirációnál jobb dolog nincs.
...
Emlékszem, rá alig két napra leültem Kék Hemüvel tárgyalni - ő ugyan nem mondta, de láttam a csodálkozó tekintetén: feltöltődve keltünk fel mindketten attól az asztaltól, és nekem akkor is az "inspiráció" szó jutott az eszembe.

Ma helyzet van, és ettől inspirált lettem.

Azt hiszem, végigmelózom az éjszakát. Van mit behozni.

Hajráf.

Utóirat:
Reggel eszméltem rá, hogy "adrenalin" helyett "tesztoszteron"-t írtam a tegnap esti szösszenetben. Ezt tekinthetjük freudi elszólásnak is, és én gondolkodtam rajta, hogy mit csináljak vele, javítsam ki stikában, - de aztán rájöttem, hogy nem, igenis férfias dolog volt ez a "márpedig addig innen senki sehová, míg a felmerült vészhelyzetet meg nem oldjuk" típusú hozzáállás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.