2012. szeptember 21., péntek

Hola Tömeg!



Ma DC rég elmentett naplórészletét, és a hozzá fűzött gondolataimat teszem "közkinccsé" (nagy kincs, mondhatom...). Erre DC tegnapi váratlan felbukkanása az FB üzenőfalon és a szokásos, paranormálisnak mondható viselkedése jó ürügyet szolgáltat. Legalább egy régóta várakozó darabbal ürül a "piszkozatok" mappám. :)))
Pár szót a naplórészlet és a "válaszok" keletkezéséről: akkor készültek, mikor áprilisban éppen lapátra tett az én drágám, és én visszamentem az RV-re keseregni (hátha más életkedve is elmegy, nem csak az enyém...). Szóval osztott engem rendesen. És még azt se lehet mondani, hogy nem volt igaza. Sőőőt. ...Azért ne vegyétek túlságosan komolyan.
Ő DC, a láthatatlan ember. Távoli és ködös... De ilyennek szeretjük. :)

...
ha nem értesz valamit tornáztasd meg a neuronjaidat:)))) gooooo:XD


Hola Tömeg:))) erre járok kelek kicsit. látom szorgalmas naplózgatás folyik:D kint meg zajlik az élet:XD látom a mély vizes úszás bejött:)) hajrá:)))

na mai napi szösszenet oszt balra el:))

"Mikor a majom nem éri el kezével az érett banánt, azt mondja, savanyú."

Hello bekukk:))) látom kellemes dolgos szombat volt van:)))

múlt jelen jövő? ezt a sok törpölgetés:))) nem lehetne pusztán élvezni az életet??:D:D:D:D olyan csodás:)) sokan meg csak huss elfutnak mellette:D meg szét törpölgetik azt a kis okos fejecskéjüket:D hihihihihhi

Na ez a liezon se tartott tovább négy napnál... már megint itt vagy? Te is???
a másik nagy igazság, hogy semmi sem tart örökké!! bármennyire is szeretné vágyaiban az ember. olyan ez mint az élet. az sem tart örökké. végén bedöglünk:D:D:D és van egy rossz hírem. az is egymagadban fog megtörténni. senki sem fog veled menni:))hogy mi meddig tart lényegtelen. az utat kell évezni amíg rajt vagyunk. aztán ha másik útra lépünk akkor meg azt.:))) és lehet hogy a végén kiderül ,hogy egy úton is végig tudtunk menni :))))))
Ez nagyon aranyos vigasztalós bejegyzés volt. Olyan igazi haveri. Köszike.



elmondom a tutit ezzel a ki a hibás a kapcsolatban poénnal:) szal a nagy büdös igazság nincs 2 hibás. egy van!! csakis 1:D az meg mindig te magad vagy!!!! ez van:D ha nem hiszitek gondolkodjatok el rajta. ha nem megy ássatok magatokban kicsit mélyebbre...... még mindig nem?? akko még tessék ásni. :))))))))
Igazad van... IGAZAD. Mindenért én vagyok a hibás. Túlságosan engedékeny voltam. Túlságosan alkalmazkodó. Túlságosan önfeláldozó. 

:))))))) amúgy ha meg már megkérdezték:)) csak hogy ne fussunk felesleges köröket:) egyébként se szeretek futkozni:))) az északi sarkra akartam költözni de olyan nincs a listán:D

minta:
(Itt egy dögös szőke cicababa képe következett, elrettentésül)


Föltettem 904 "munkaruháját" a naplóba. ...erről DC-nek eszébe jutott, hogy egyszer megírtam neki a tutit: "Olyan szőkelánykedvelőnek tűnsz nekem" :))) ...Itt a válasz az állításomra. Meg az FB-n. :))
mai napi aranyköpés:D „felesleges a hóról beszélni a nyári lepkének, aki ilyet sohase látott."
Hát az tényleg.
na mégegyszer fussunk neki:)) szal ha már valaki gyakorolja az olvasást legalább ne szelektive tegye. plizzzzzzzzzzz:)) nem mondom el minden nap:)) minden válaszcím nélkül érkező falevél, iktatásra kerül a kukában:))
Neki sincs pénze előfizetni. Szép magyar valóság.  (Így mulat egy magyar úr...)
cseh republik:))) nálam türelmesebb ember nem él a földön:) ráérek. időm mint a tenger:)) ha nem ebben az életben majd reinkarnálódok vazze:))))
Türelem, rózsát terem. De legalábbis tüskéket. ...Itt már annak is örülni kell lassan. (Monnyuk, én kaptam belőle rendesen). 



esnék én:)) na de kitől??? sehol messze távolban egy fehér holló se:D:D:D:D:D
Majd sajnállak, ha ráérek. ...Bocs, sok a dolgom! :)

elgondolkodtam múltkoriban ezen a társkeresgélésen. vagyis ahogy ehhez hozzá állnak az emberek. szal ez olyan kivánság listás történet. tele tömik elvárásokkal, rögeszmékkel. álmokkal. aztán mehet a válogatás. rengetegen valamit nagyon elfelejtettek az életük során. felhúztak egy csomó falat hogy felvértezzék magukat, aztán csodálkoznak hogy semmi nem jön össze, hogy csak állandóan csalódás van. talán kéne egy faltörő kos . aztán neki állni bontani. a másik. elő kéne venni a pendriveről a fiatal kori ismerkedéseket. a nagy szerelmes kapcsolatokat. vajon azok hogy s miképp? vajon akkor mennyi is volt az elvárás, rögeszme, álom?? ugye hogy ugye? szinte semmi. elég volt ha valami megfogott. ha valamitől hanyatt lehetett esni. mára ez mind elfelejtődött. és megy a csodálkozás ,hogy semmi sem jön össze:)))) az emberek nem tudják élvezni az életet. nyavajgás meg miegymás megy ezerrel:))) na én ebben a kavarban tuti nem veszek részt. türelmes vagyok mint Buddha a fügefa alatt:)) kivárom azt akitől hanyatt esek:)) lehet nem lesz szép, lehet sok elvárásnak nem felelne meg:))) de!!!! az tuti nekem Ő lesz a tökéletes:))) csak mert nem várok el tőle, róla semmit:)) egyszerűen dobjak egy hátast:))) ennyi.....................
A dolog tényleg erről szól. Csak ahogy öregszünk, egyre nehezebb. ...még, hogy nincsenek elvárásai. Röhög a vakbelem.
belenéztem a tükörbe:)) és rájöttem tökééééééletes vagyok:D persze ezt tükör nélkül is tudom:D:D:D:D
Szép, okos és szerény. Egy valódi sikertörténet... Már megint melléfogtál? Ejjnye, hogy ez milyen gyakran megtörténik!
mindjárt az elején szögezzük le a játészabályokat:) pontot nem kérek, ezt a kulcs a szívhez tesztet is kihagyom. a levelekre nem tudok válaszolni ergo ha valaki legyőzhetetlen vágyat érez a postagalambok eregetésére mellékeljen valami címet:) másképp kuka a levél. a többin még törpölök:))
Ő is épp visszamászott... no comment.

Hello Tömeg:))) dac korszakom van:))) kiköltöztem Spanyolba:)) itt legalább nem zavar senkit a nevem:)))) ha már az rv. nem bírja ki hogy ne baszogasson.D imádom mikor törölnek. hát csak azért is tudod, buzi:)))

Igen, dackorszaknak neveztem azt az állapotot, amikor úgy döntöttem, hogy mégis életben maradok. Ennek hangot is adtam, az általános jókedv fokozásának reményében. Örömmel jelzem, sikerült. Jókat röhögtek rajtam. De nem vettem zokon. Sőt. Örültem, hogy visszafogad a Brigád. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.