2013. május 6., hétfő

Pozitív



...minekutána a széklet vér vizsgálat mindhárom esetben pozitív lett, el kellett ismernem, hogy a kórházi kezelőorvosomnak azért van valami köze a szakmájához. Szűkül a kör... bár nem túl vidám ez se így. :(
Most viszont itt a nagy kérdés: ha alul semmi, felül semmi - akkor ez a vér csak középről jöhet. Nadeoda hogyan jutunk el?
Ugyebár, az "A" verzió, melyet a kezelőorvosom preferál, az a kapszulaendoszkópia. Láttam itt a neten az árfekvést... hát, nem pont az, amit megengedhetek magamnak. Bár... ma, mikor visszamentem hozzá, már azt mondta, hogy van TB-re ilyen vizsgálat. ...megnéztem a rendeletet, tényleg van. De akkor előszörre miért mondta, hogy teljes áras?

(Ja, sejtem... ez a pszichoaktív ráhatás a hálára. Hogyazemberek hogydeműködnek, jajistenem, selejtet gyártottál, mikor létre hoztad a Zembert.)

Persze, nekem már töknyóc.
Ez a három pozitív lelet megint előhozta belőlem a múlt vasárnapi öntemetést, most épp ott tartok, hogy inkább elmegyek valami csipkeszegélyes lepedőt vásárolni szemfödőnek, hogy az se terhelje majd utódaim kasszáját (Anyu, ne merészelj meghalni, amíg hiteleid vannak...).

Ki nem sz@rja le a hiteleket, mikor az sem biztos, hogy érdemes még tartós tejet vennem?

- Kisfiam, légy nyugodt. Ha mindenemet eladjátok, és kifizetitek a még hátra lévő tartozásaimat, akkor is mindenkinek meglesz a beugrója a garzonjához...
- De én nem bírom... nem bírnám el még ezt is...

(Pedig lehet, hogy kénytelen leszel...)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.