2016. május 26., csütörtök

Vörös bolygó

http://888.hu/article-durvan-kozel-kerulunk-a-marshoz?source=hirstart

Hogy a születési képletem miatt van-e, nem tudom, de egy bizonyos: rám rendkívüli hatással van a Mars Földközelsége. (Horoszkópomat két bolygó uralja: a Mars és a Vénusz, ráadásul nehéz fényszögben, talán kvadrátban ha jól emlékszem - bár már régen foglalkoztam ezzel a kérdéssel).
Mindenesetre egy ideje már érzem erőm és harci kedvem négyzetes emelkedését, és most már az okát is tudom a dolognak.

11 évvel ezelőtt, azon a mesebeli nyáron, mikor utoljára itt járt, reggelenként elmentem dolgozni, majd munka után hazamentem Borzasztópusztára, vacsorát főztem, és utána nekiálltam keverni a habarcsot, hordani a téglát - úgy éjfélig építettük Nagy Fallal a házunkat, tíz körömmel, tégláról téglára.
Aztán elmentünk aludni a Csillag Szállóba. Lefekvés után szabadon gyönyörködhettünk az égbolt millió csillagában, köztük a nagy, vörös csillagban a Hold közelében.
(Akkor volt, hogy ősz felé, mikor már álltak a falak, de nem volt tető, se bejárat, a sünicsalád betévedt a "hálószobába" hajnalban.
Szó szerint benne éltünk a természetben. Utána évekig nyáron kint aludtam a sátorban. Túl komfortos ( :D ) volt a házban. Talán itt az ideje újra kezdeni ezt a pár éve feladott szokásomat.)

Nagy Fal másnap kipihente otthon a fáradalmait, én meg mentem az irodába "pihenni".

A vörös bolygó nélkül nem sikerült volna, tudom. De akkor, ott, hősnek éreztem magamat, és csodának, amit véghez vittünk.

Az idén is érzem, hogy az erőm rendkívüli mértékben megemelkedett... érzem hónapok óta ezt a növekedést, de nem tudtam mire vélni. Most már viszont tudom.

Bár csak mindig Földközelben lenne a vörös bolygó.

Semmi nem tesz annyira boldoggá, mint a saját erőm, energiám érzése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Látogatóm! Köszönöm, hogy elolvastad írásaimat. Véleményedet az olvasottakról köszönettel fogadom.